Miracle II

NM-85 & MN-80

De NM-85 is een middelgrote Tourmanium-verwarmingsmat en een populair familieproduct.

Het is flexibel, waardoor het liggend of zittend kan worden gebruikt.

Hierdoor kan het hele gezin genieten van de aangename warmte van de NM-85.

.

Aanbevolen gebruik thuis

De NM-85 is vervaardigd met behulp van de speciale nanokeramiek “Tourmanium”. Dit zorgt voor een speciaal comfort van warmtetherapie en bevordert de bloedcirculatie.

De NM-85 verschilt van zijn rivaliserende producten dankzij de gepatenteerde nanokeramiek van Nuga Best. Zo biedt hij niet alleen intense hitte, maar ook andere gezondheidsvoordelen van ver-infraroodstralen of anionen. Bovendien werd het speciaal ontwikkeld om gevaarlijke elektromagnetische golven te voorkomen.

Tourmanium is geschikt voor warmteoverdracht en de unieke vorm biedt een speciale acupressuurervaring.

Tourmanium’s laagfrequente massageband ‘Miracle II’ wordt geproduceerd onder het ‘Nanokeramik Tourmanium’-patent van Nuga Best. De laagfrequentietherapie maakt de buik strakker en helpt pijn in de rug te verlichten.

De Miracle II is perfect voor mensen die veel reizen en biedt grote waarde met zijn hoogwaardige medische functies tijdens het gebruik.

Functies en effecten

  1. Anionen en negatieve ionen verbeteren de bloedcirculatie, stimuleren de groei, het metabolisme en versterken het immuunsysteem.
  2. Ver-infraroodstralen kunnen de productie van witte bloedcellen in het lichaam verhogen en bijdragen aan de uitscheiding van toxines en verschillende afvalproducten in het lichaam
  3. Laagfrequente therapie stimuleert zowel het vet als de spieren in de buik: enerzijds worden de vetmoleculen afgebroken, anderzijds helpt het om de spiervezels te versterken. Bovendien draagt ​​het bij aan de pijnverlichting van spieren in de onderrug.
  4. De Miracle II is gemakkelijk te gebruiken dankzij het ergonomische ontwerp voor de buik