Miracle II

NM-85 & MN-80

De NM-85 is een middelgrote Tourmanium-verwarmingsmat en een populair familieproduct.

Het is flexibel en kan worden gebruikt liggend of zittend,

geschikt om op te zitten of te zitten.

Hierdoor kan het hele gezin genieten van de aangename warmte van de NM-85.

Aanbevolen gebruik thuis

De NM-85 is vervaardigd met behulp van de speciale nanokeramiek “Tourmanium”. Dit zorgt voor een speciaal comfort van warmtetherapie en bevordert de bloedcirculatie.

De NM-85 verschilt van zijn rivaliserende producten met de gepatenteerde nanokeramiek van Nuga Best: hij biedt niet alleen intense hitte, maar biedt ook andere gezondheidsvoordelen van Far Infrared Rays of anionen. Bovendien werd het speciaal ontwikkeld om gevaarlijke elektromagnetische golven te voorkomen.

Tourmanium is ideaal voor warmteoverdracht en de speciale vorm biedt een speciale acupressuurervaring.

Tourmanium’s laagfrequente massageband ‘Miracle II’ wordt vervaardigd onder het ‘Nanokeramik Tourmanium’-patent van Nuga Best. De laagfrequentietherapie maakt de buik strakker en helpt pijn in de rug te verlichten.

De Miracle II is perfect voor mensen die veel reizen en biedt grote waarde met zijn hoogwaardige medische functies tijdens het gebruik.

Functies en effecten

  1. Anionen en negatieve ionen verbeteren de bloedcirculatie, stimuleren de groei, het metabolisme en versterken het immuunsysteem.
  2. Verre infraroodstralen kunnen de productie van witte bloedcellen in het lichaam verhogen en bijdragen aan de uitscheiding van toxines en verschillende afvalproducten in het lichaam
  3. Laagfrequente therapie stimuleert zowel het vet als de spieren in de buik: aan de ene kant worden de vetmoleculen afgebroken, aan de andere kant helpt het om de spiervezels te versterken. Bovendien draagt ​​het bij aan de pijnverlichting van spieren in de onderrug.
  4. De Miracle II is gemakkelijk te gebruiken dankzij het ergonomische ontwerp voor de buik
Dutch NL English EN French FR