NM-85 & MN-80

NM-85 & MN-80

De NM-85 is een middelgrote Tourmanium-verwarmingsmat en een populair familieproduct.

Het is flexibel, waardoor het liggend of zittend kan worden gebruikt.

Hierdoor kan het hele gezin genieten van de aangename warmte van de NM-85.

Aanbevolen gebruik thuis

De NM-85 is vervaardigd met behulp van de speciale nanokeramiek “Tourmanium”. Dit zorgt voor een speciaal comfort van warmtetherapie en bevordert de bloedcirculatie.

De NM-85 verschilt van zijn rivaliserende producten dankzij de gepatenteerde nanokeramiek van Nuga Best. Zo biedt hij niet alleen intense hitte, maar ook andere gezondheidsvoordelen van ver-infraroodstralen of anionen. Bovendien werd het speciaal ontwikkeld om gevaarlijke elektromagnetische golven te voorkomen.

Tourmanium is geschikt voor warmteoverdracht en de unieke vorm biedt een speciale acupressuurervaring.

De NM-80 is vervaardigd met behulp van de speciale nanokeramiek “Tourmanium”. Dit zorgt voor een speciaal comfort van warmtetherapie en bevordert de bloedcirculatie.

De NM-80 verschilt van zijn rivaliserende producten dankzij de gepatenteerde nanokeramiek van Nuga Best. Zo biedt hij niet alleen intense hitte, maar ook andere gezondheidsvoordelen van ver-infraroodstralen of anionen. Bovendien werd het speciaal ontwikkeld om gevaarlijke elektromagnetische golven te voorkomen.

Tourmanium is geschikt voor warmteoverdracht en de unieke vorm biedt een speciale acupressuurervaring.

Gebruik:

Met het bedieningspaneel van de NM-85 en NM-80 kan de temperatuur gemakkelijk worden aangepast met het Easy-Dial-Control-systeem.

De temperatuur kan flexibel worden ingesteld tussen 30 ° en 70 ° Celsius. Om veiligheidsredenen worden de NM-85 en NM-80 bovendien automatisch uitgeschakeld na een onafgebroken gebruik langer dan 8 uur.

Infraroodstralen

Infraroodstralen worden in de natuur uitgezonden door zowel de zon als het menselijk lichaam. Infraroodstralen zijn niet-invasief maar reiken tot diep in de zenuwen en spieren, wat aangename warmte en andere gezondheidsvoordelen oplevert.

Infraroodstralen ondersteunen het metabolisme en daarmee de zelfherstellende functie van het lichaam. Daarnaast bevordert het ook ons immuunsysteem, draagt het bij aan de ontgifting van ons lichaam en ondersteunt het jou bij een gezond gewichtsverlies

Anionen

Anionen zijn negatief geladen ionen en komen veel voor in de natuur; vooral in de bergen, bossen of onder watervallen.

Anionen kunnen helpen met het lichaam te ontspannen, te verfrissen en te verjongen. Ze ondersteunen een gezond herstel van uitputting of vermoeidheid. Bovendien kunnen ze de geest kalmeren en het lichaam normaliseren.

Acupressuur

Acupressuur is een complementaire techniek die is voortgekomen uit acupunctuur. Acupressuur gebruikt druk om kanalen (meridianen) te stimuleren en draagt ​​zo bij aan spierontspanning en het stoppen van spierproblemen.

Acupressuur wordt gebruikt als een stimulerend massage in tal van therapieën en zelfs vechtsporten.