Multifunctionele therapiebank

Elke dag. thuis. 30 minuten.

Integreer de N5 in uw dagelijks leven –

en voel het verschil in je eigen lichaam

gepatenteerde technologie voor gerichte acupressuur en infraroodwarmte

Langs de hele wervelkolom met drie speciale warmteprojectoren voor de drie deelgebieden van de menselijke wervelkolom
Hoe vaak rek jij jouw wervelkolom uit gedurende de dag?

De constante rugpijn!

Je hebt vast al vaak gedacht aan hoe mooi een leven zonder rugpijn kan zijn.
Thuis aangekomen na een vermoeiende werkdag, is die vervelende rugpijn de enige hindernis die ons weghoudt van de gezellige uurtjes na het werk.

“Nu zou ik heel graag een massage willen hebben”

We zijn ervan overtuigd dat de N6 jou de perfecte oplossing kan bieden!

Massage

Het menselijk spierstelsel heeft de eigenschap dat het verzwakt wanneer het niet in gebruik is.

Als voorbeeld: De nekspieren verstijven naarmate we ouder worden. Dit komt omdat we de spierspanning niet regelmatig genoeg hebben uitgevoerd. Dit wordt ook wel “pijnlijke schouderstijfheid” genoemd.

Het wordt vooral problematisch als het gaat om de spieren rondom de wervelkolom. Het regelmatige gebruik van deze spieren is moeilijk, dus de spieren rond de wervelkolom verstijven sneller dan andere spiergroepen. In die spieren bevinden zich bloedvaten en zenuwen, die vernauwd zijn in een spanning, waardoor er een circulatiestoornis of stoornis in informatieoverdracht van de zenuwen wordt veroorzaakt.

N6 biedt een aangename massage met behulp van infraroodwarmte om de spanning zo snel en effectief mogelijk te verminderen.

acupressuur

“Behandeling van ziekten met behulp van handen” 

Acupressuur betekent het uitoefenen van druk met een vinger en is afgeleid van acupunctuur.

In plaats van naalden te gebruiken, worden handen of vingers gebruikt om selectieve druk uit te oefenen op bepaalde delen van het lichaam.

In de conventionele geneeskunde omvat de term “massage” vaak alle technieken die met handen worden uitgevoerd.

Nuga Best N6 biedt een acupressuur voor de liggende gebruiker.

Dit creëert de druk van zijn eigen gewicht. Deze druk wordt gelijkmatig verdeeld over de individuele warmteprojectoren op het bed.

De acupressuur vindt op meerdere plaatsen tegelijkertijd plaats en kan zoveel worden gebruikt als je wilt. Als een gebruiker met een hoog lichaamsgewicht op de N6 ligt, is de druk hoger, terwijl de druk bij een magere gebruiker navenant kleiner is om zo de perfecte druk uit te oefenen.

infrarood warmte

De infraroodstraal wordt vaak levensenergie of “vitaliteitsstraal” genoemd en wordt gemakkelijk geabsorbeerd door het menselijk lichaam. Bovendien bevordert het met zijn warmte ons metabolische proces. 

Bovendien heeft het de mogelijkheid om dieper in de huid te dringen dan andere soorten stralen. Zo kan het de onderlaag van onze huid verwarmen, microvaten verwijden, onze bloedcirculatie en metabolisme stimuleren en onze afvalverwerking verbeteren.

Het is ook in staat om vermoeidheid te verminderen, pijn van spierspanningen en gewrichtspijn te verlichten, verwijding van de bloedvaten en het stimuleren van de bloedsomloop.

Na jaren van intensief onderzoek hebben we de Tourmanium ontwikkeld: een gepatenteerd materiaal dat warmte efficiënt omzet in infraroodstraling.

De N6 therapiebank van Nuga Best zorgt voor een zachte rek en verzorging van onze wervelkolom. Dit gebeurt in combinatie met diepe warmte. De ingebouwde projectoren bewegen gelijktijdig langs de cervicale, thoracale en lumbale wervelkolom en zorgen voor effectieve massage, acupressuur en warmtetherapie.

Tourmanium-projector voor de cervicale wervelkolom en gespannen nekspieren

De cervicale wervelkolomwarmteprojector, speciaal aangepast aan de nek, rekt de cervicale wervelkolom voorzichtig uit.
Dankzij de zachte beweging helpt de projector bij spierspanning in de nek en schouder doormiddel van een aangename massage.

Tourmanium-projector voor het strekken van de thoracale wervelkolom

De zenuwen op de thoracale wervelkolom zijn verbonden met onze lichaamsorganen.
Om een ​​enkele orgaanfunctie te garanderen, wordt de thoracale wervelkolom uitgerokken.
Het zachte uitrekken verlicht niet alleen de zenuwen tussen de afzonderlijke wervelbotten, maar biedt ook een preventieve maatregel tegen een hernia.

Speciale warmteprojector voor de lumbale wervelkolom

De lumbale wervelkolom is de ondersteuning van ons lichaam en is verbonden met zowel het bekken, het stuitbeen en de benen.
Lumbale botten kunnen pijn in de benen en gevoelloosheid veroorzaken in getroffen delen van het lichaam.
Om een ​​verkeerde uitlijning van de lumbale wervelkolom en dus pijn aan de benen te voorkomen, werkt de projector specifiek voor de lumbale wervelkolom vanaf het eerste lumbale wervelbot (L1) naar het stuitbeen en rekt deze voorzichtig uit.

Opvouwbaar ontwerp

Het opvouwbare ontwerp maakt ruimtebesparende opslag mogelijk. Bovendien is het uitgerust met wielen, zodat de therapiesofa comfortabeler kan worden vervoerd.
uitrusting
(Meegeleverd)

Praktische 5-ball tourmanium projector

De handige Tourmanium-projector wordt gebruikt voor alle lichaamsdelen en zorgt voor een effectieve, diepe warmtebehandeling om spierspanning en pijn te verlichten.

Laagfrequente mat voor verschillende toepassingen

Laagfrequente riem om de vetcellen te stimuleren.

De laagfrequente riem kan tijdens de behandeling gelijktijdig op de therapielaag worden gebruikt.

De lage frequentie kan leiden tot pijnvermindering.

Bovendien worden de vetcellen in beweging gezet zodat ons lichaam de onnodige vetcellen kan verwijderen.

De laagfrequente riem vindt zijn maximale warmte-effect op de buik, rug en benen.

Verwarmende riem voor de buik en knieën

De rond gevormde diepe-warmtedonor geeft de aangename warmte die gericht is op de gewenste lichaamsplaats om jouw pijn te verlichten.

Apart verkocht:
Verwarmende riem voor de buik en knieën.
Dankzij zijn vorm kan het overal op het lichaam worden gebruikt, zoals op de benen, kniegewrichten en borst, om spierpijn te verlichten.

Afmetingen