NM-2500

NM-2500, een ver-infrarood warmtemat gecoat met Tourmanium-keramiek.

  • Slaap comfortabeler
  •  Een speciaal comfort door de hittetherapie
  •  Bevordert regeneratie en genezing
  •  Beschermt elektromagnetische golven
  •  Tourmanium-keramiek, ideaal voor warmteoverdracht

operatie

Met het bedieningspaneel van de NM-2500S kan de temperatuur comfortabel worden ingesteld met het Easy-Dial-Control-systeem.

De temperatuur kan flexibel worden ingesteld tussen 30 ° en 70 ° Celsius. Om veiligheidsredenen wordt de NM-2500S bovendien automatisch uitgeschakeld na 8 uur continu gebruik.

infraroodstralen

Infraroodstralen worden in de natuur uitgezonden door zowel de zon als het menselijk lichaam. Infraroodstralen zijn niet-invasief maar reiken nog steeds diep in de zenuwen en spieren, wat aangename warmte en andere gezondheidsvoordelen oplevert.

Infraroodstralen ondersteunen het metabolisme en daarmee de zelfherstellende functie van het lichaam en het immuunsysteem, dragen bij aan de ontgifting van het lichaam en ondersteunen u bij een gezond gewichtsverlies.

anionen

Anionen sind negativ geladene Ionen und kommen in der Natur reichlich vor, besonders in den Bergen, in Wäldern oder unter Wasserfällen.

Anionen können zur Entspannung, Erfrischung und Verjüngung des Körpers beitragen. Sie unterstützen eine gesunde Erholung von Erschöpfung oder Müdigkeit, können das Gemüt beruhigen und den Körper normalisieren.

Dutch NL English EN French FR