NM-2500

NM-2500, een ver-infrarood warmtemat gecoat met Tourmanium-keramiek.

  • Slaap comfortabeler
  • Een speciaal comfort door de hittetherapie
  • Bevordert regeneratie en genezing
  • Beschermd elektromagnetische golven
  • Tourmanium-keramiek, ideaal voor warmteoverdracht

operatie

Met het bedieningspaneel van de NM-2500S kan de temperatuur comfortabel worden ingesteld met het Easy-Dial-Control-systeem.

De temperatuur kan flexibel worden ingesteld tussen 30 ° en 70 ° Celsius. Om veiligheidsredenen wordt de NM-2500S bovendien automatisch uitgeschakeld na 8 uur lang gebruik.

infraroodstralen

Infraroodstralen worden in de natuur uitgezonden door zowel de zon als het menselijk lichaam. Infraroodstralen zijn niet-invasief maar reiken tot diep in de zenuwen en spieren, wat aangename warmte en andere gezondheidsvoordelen oplevert.

Infraroodstralen ondersteunen het metabolisme en daarmee de zelfherstellende functie van het lichaam. Daarnaast bevordert het ook ons immuunsysteem, draagt het bij aan de ontgifting van ons lichaam en ondersteunt het jou bij een gezond gewichtsverlies.

anionen

Anionen zijn negatief geladen ionen en komen veel voor in de natuur; vooral in de bergen, bossen of onder watervallen.

Anionen kunnen helpen met het lichaam te ontspannen, te verfrissen en te verjongen. Ze ondersteunen een gezond herstel van uitputting of vermoeidheid. Bovendien kunnen ze de geest kalmeren en het lichaam normaliseren.