Tourmanium-producten onderweg

Het Tourmanium-horloge is verkrijgbaar in twee versies; voor mannen en vrouwen.

De wijzerplaat is ontworpen en ontwikkeld door KAPPA. Het belangrijkste kenmerk, de armband, is gemaakt van NUGA BEST’s Tourmanium nano-keramiek.

De speciaal gemaakte Tourmanium keramische delen bieden de drager verschillende gezondheidsvoordelen, die het gevolg zijn van de ver-infraroodwarmte en anionen.

De voordelen voor de gezondheid zijn bijvoorbeeld een verbetering van de bloedstroom in de handen.

Wanneer je last hebt van een gevoelloos, stekend gevoel of koude handen, kan het horloge bijdragen aan extreme verbeteringen.

De speciale tandpasta-zeepset van Nugabest voor het hele gezin!

De set bestaat uit 4x 180 ml tandpasta en 2x zeep met speciale formule van Nuga Best.

Voor de volgende problemen zal onze set jou helpen:

 

1) Slechte adem en bloedend tandvlees

2) Schrale en droge gezichtshuid

Gebruik elke dag de speciale set van Nuga Best en voel zelf de verbetering!

De Tourmanium sieradenset bestaat uit een ketting met een hanger en een armband.

Het is verkrijgbaar in twee verschillende versies, een voor vrouwen en een voor mannen. De set voor heren is iets groter.

De sieradenset is exclusief gemaakt van Tourmanium van de hoogste kwaliteit. Deze exclusieve sieradenset is niet alleen een modieus en voortreffelijk modeaccessoire, maar biedt de drager ook gezondheidsvoordelen, dankzij het hoge niveau van infraroodstralen en anionen.

Een van de voordelen voor de gezondheid is een verbetering van de bloedstroom in het hoofd en de handen. Wanneer je last hebt van migraine, constante vermoeidheid of koude handen kan de sieradenset bijdragen aan extreme verbeteringen.

De Tourmanium-sjaal is uitgerust met de Tourmanium in een ronde vorm.

Het Tourmanium aan de binnenkant van de sjaal biedt de drager de volgende voordelen, die worden veroorzaakt door de hitte van de ver-infraroodstralen en anionen:

1) Verbetering van de bloedcirculatie in de nek en het hoofdgebied.

2) Te gebruiken als verband dankzij het elastische materiaal.

Infraroodstralen

Infraroodstralen worden in de natuur uitgezonden door zowel de zon als het menselijk lichaam. Infraroodstralen zijn niet-invasief maar reiken tot diep in de zenuwen en spieren, wat aangename warmte en andere gezondheidsvoordelen oplevert.

Infraroodstralen ondersteunen het metabolisme en daarmee de zelfherstellende functie van het lichaam. Daarnaast bevordert het ook ons immuunsysteem, draagt het bij aan de ontgifting van ons lichaam en ondersteunt het jou bij een gezond gewichtsverlies.

anionen

Anionen zijn negatief geladen ionen en komen veel voor in de natuur; vooral in de bergen, bossen of onder watervallen.

Anionen kunnen helpen met het lichaam te ontspannen, te verfrissen en te verjongen. Ze ondersteunen een gezond herstel van uitputting of vermoeidheid. Bovendien kunnen ze de geest kalmeren en het lichaam normaliseren.