Tourmanium-producten onderweg

Het Tourmanium-horloge is verkrijgbaar in twee versies; voor mannen en vrouwen.

De wijzerplaat is ontworpen en vervaardigd door KAPPA, terwijl het belangrijkste kenmerk, de armband, is gemaakt van NUGA BEST’s Tourmanium nano-keramiek.

De speciaal gemaakte Tourmanium keramische delen bieden de drager verschillende gezondheidsvoordelen, die het gevolg zijn van de Ferinfrarotwärme en anionen.

De voordelen voor de gezondheid zijn bijvoorbeeld een verbetering van de bloedstroom in de handen.

Met een gevoelloos of stekend gevoel of koude handen kan het horloge bijdragen aan extreme verbeteringen.

De speciale tandpasta-zeepset van Nugabest voor uw gezin!

De set bestaat uit 4x 180 ml tandpasta en 2x zeep met speciale formule van Nuga Best.

Voor de volgende problemen zal onze set u helpen.

 

1) Slechte adem en frequent bloedend tandvlees

2) Schrale en droge gezichtshuid

Gebruik elke dag de speciale set van Nuga Best en voel zelf de verbetering!

De Tourmanium sieradenset bestaat uit een ketting met een hanger en een armband.

Het is verkrijgbaar in twee verschillende versies, een voor vrouwen en een voor mannen. De set voor heren is iets groter.

De sieradenset is exclusief gemaakt van Tourmanium van de hoogste kwaliteit. Deze exclusieve sieradenset is niet alleen een modieus en voortreffelijk modeaccessoire, maar biedt de drager ook gezondheidsvoordelen dankzij het hoge niveau van infraroodstralen en anionen.

Een van de voordelen voor de gezondheid is een verbetering van de bloedstroom in het hoofd en de handen. Lijdend aan migraine, constante vermoeidheid of koude handen, kan de sieradenset bijdragen aan extreme verbeteringen.

De Tourmanium-sjaal is uitgerust met de Tourmanium in een ronde vorm.

Het Tourmanium aan de binnenkant van de sjaal biedt de drager de volgende voordelen, die worden veroorzaakt door de hitte van de Ferinfrarot en anionen.

1) Verbetering van de bloedcirculatie in de nek, hoofdgebied.

2) Gebruik als verband dankzij het elastische materiaal.

infraroodstralen

Infrarot-Strahlen werden in der Natur sowohl von der Sonne sowie dem menschlichen Körper ausgestrahlt. Infrarot-Strahlen sind nicht invasiv, reichen aber dennoch bis tief in die Nerven und Muskeln und sorgen für eine angenehme Wärme und andere gesundheitliche Vorteile.

Infrarot-Strahlen unterstützen den Stoffwechsel und dadurch die Selbstheilungsfunktion des Körpers und das Immunsystem, tragen zur Entgiftung des Körpers bei und unterstützen Sie bei einer gesunden Gewichtsabnahme.

anionen

Anionen zijn negatief geladen ionen en zijn overvloedig van aard, vooral in de bergen, in bossen of onder watervallen.

Anionen kunnen helpen het lichaam te ontspannen, te verfrissen en te verjongen. Ze ondersteunen een gezond herstel van uitputting of vermoeidheid, kunnen de geest kalmeren en het lichaam normaliseren.

Dutch NL English EN French FR