NM-85 & MN-80

NM-85 & MN-80

De NM-85 is een middelgrote Tourmanium-verwarmingsmat en een populair familieproduct.

Het is flexibel en kan worden gebruikt liggend of zittend,

geschikt om op te zitten of te zitten.

Hierdoor kan het hele gezin genieten van de aangename warmte van de NM-85.

Aanbevolen gebruik thuis

De NM-85 is vervaardigd met behulp van de speciale nanokeramiek “Tourmanium”. Dit zorgt voor een speciaal comfort van warmtetherapie en bevordert de bloedcirculatie.

De NM-85 verschilt van zijn rivaliserende producten met de gepatenteerde nanokeramiek van Nuga Best: hij biedt niet alleen intense hitte, maar biedt ook andere gezondheidsvoordelen van Far Infrared Rays of anionen. Bovendien werd het speciaal ontwikkeld om gevaarlijke elektromagnetische golven te voorkomen.

Tourmanium is ideaal voor warmteoverdracht en de speciale vorm biedt een speciale acupressuurervaring.

De NM-80 is vervaardigd met behulp van de speciale nanokeramiek “Tourmanium”. Dit zorgt voor een speciaal comfort van warmtetherapie en bevordert de bloedcirculatie.

 De NM-80 verschilt van zijn rivaliserende producten met de gepatenteerde nanokeramiek van Nuga Best: het biedt niet alleen intense hitte, maar het biedt ook andere gezondheidsvoordelen van Far Infrared Rays of anionen. Bovendien werd het speciaal ontwikkeld om gevaarlijke elektromagnetische golven te voorkomen.

 Tourmanium is ideaal voor warmteoverdracht en de speciale vorm biedt een speciale acupressuurervaring.

operatie

Met het bedieningspaneel van de NM-85 en NM-80 kan de temperatuur gemakkelijk worden aangepast met het Easy-Dial-Control-systeem.

De temperatuur kan flexibel worden ingesteld tussen 30 ° en 70 ° Celsius. Om veiligheidsredenen worden de NM-85 en NM-80 bovendien automatisch uitgeschakeld na 8 uur continu gebruik.

infraroodstralen

Infraroodstralen worden in de natuur uitgezonden door zowel de zon als het menselijk lichaam. Infraroodstralen zijn niet-invasief maar reiken nog steeds diep in de zenuwen en spieren, wat aangename warmte en andere gezondheidsvoordelen oplevert.

Infraroodstralen ondersteunen het metabolisme en daarmee de zelfherstellende functie van het lichaam en het immuunsysteem, dragen bij aan de ontgifting van het lichaam en ondersteunen u bij een gezond gewichtsverlies.

anionen

Anionen zijn negatief geladen ionen en zijn overvloedig van aard, vooral in de bergen, in bossen of onder watervallen.

Anionen kunnen helpen het lichaam te ontspannen, te verfrissen en te verjongen. Ze ondersteunen een gezond herstel van uitputting of vermoeidheid, kunnen de geest kalmeren en het lichaam normaliseren.

acupressuur

Acupressuur is een complementaire techniek die is voortgekomen uit acupunctuur. Acupressuur gebruikt druk om kanalen (meridianen) te stimuleren en draagt ​​zo bij aan spierontspanning en de eliminatie van fysieke disfuncties.

Acupressuur wordt gebruikt als een stimulerend middel in tal van therapieën en zelfs vechtsporten.

Dutch NL English EN French FR